Yunus Emre Ortaokulu

WEB https://bornovayunusemreortaokulu.meb.k12.tr
Adres : YUNUS EMRE MAH. 7520 SK. NO: 4 BORNOVA / İZMİR
VİZYON : TÜRKİYE´Yİ ÇAĞDAŞ UYGARLIK DÜZEYİNİN ÜZERİNE ÇIKARMAK, EĞİTİM VE ÖĞRETİM ETKİNLİĞİNİN BİR PARÇASI OLARAK HİZMETİN YÜRÜTÜLDÜĞÜ ÇEVREDE EĞİTİM, BİLİM VE KÜLTÜR MERKEZİ OLMAK.
MİSYON : OKULUMUZ İÇİN BELİRLENMİŞ OLAN EĞİTİM-ÖĞRETİM PROGRAMLARINI ÇEVRE FAKTÖRLERİNİ DE DİKKATE ALARAK ETKİLİ VE VERİMLİ BİR ŞEKİLDE UYGULAMAK, ÖĞRENCİLERİN KABİLİYETLERİNE VE İHTİYAÇLARINA UYGUN BİR EĞİTİM HİZMETİ SUNMAK, ONLARIN SOSYAL, KÜLTÜREL VE EKONOMİK İHTİYAÇLARINI KARŞILAYACAK YETENEKLERİNİ GELİŞTİRMELERİNE ORTAM HAZIRLAMAK VE OKULDA ÖĞRENMENİN KALİTERSİNİ ARTIRMAK TEMEL İŞLEVİMİZDİR.
BAŞARILAR :

Saatler : 8.50-15.25
Servis :
Ulaşım : Bornova Metrodan 505 belediye otobüsü. Metro ve Ege üniversitesi hastanesi önünden Alpaslan-Yeni Garaj dolmuşları. Özkanlar Taşkentten Alpaslan-Yeni Garaj dolmuşları
Yerleşim Yeri : Yunus Emre Mahallesi 7520sk. No:4 Bornova İzmir
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Forum Bornova´ya özel araçla 5Dk. ulaşım.Bornova Merkeze araçla 7dk. ulaşım.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :